Урок безпеки від ЗСУ

В нашій школі пройшла тепла і цікава зустріч із захисниками нашої держави. Військові провели для дітей цілий наочний урок безпеки. Говорили про війну, дії в небезпечних ситуаціях, засоби захисту на війні, правила поведінки зі зброєю, дрони та їх важливість.
Діти дуже дякували нашим захисникам за те, що вони, не шкодуючи власних життів, захищають мир та спокій Українців, боронять рідну землю від нападників. Учні гімназії написали найщиріші слова подяки та підтримки у своїх листах, висвітлили свої найтепліші побажання в малюнках, подарували свої виготовлені сердечка, символи ангелів-охоронців, голубів, які будуть їм нагадувати про нас- тих, кого вони захищають. Щирі слова подяки військовим за вірність, служіння Україні та її захист висловила директорка гімназії.
Залишайтеся здоровими, живіть під мирним небом, повертайтесь живими. Щиро сподіваємось, що ця жорстока війна скоро завершиться і всі українці повернуться до звичного мирного життя, улюбленої роботи. Низький уклін і шана ВАМ наші захисники! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap